суботу, 22 березня 2008 р.

Про депресію (також з розмови)


Я понимаю депрессию, как...
...это вроде как стоишь над обрывом на горе, ты был нацелен идти в перед, но там пропасть, и ты стоишь в замешательстве,... можно опустить руки, сесть и растраиваться от неудачи, ... можно кинуться в пропасть... можно вернуться назад... а можно посмотреть с края пропасти в даль, и увидеть там свою цель, потом посмотреть по сторонам и определить другой путь… с высоты это легко сделать..

8 коментарів:

  1. ...і коли ти стоїш ти відчуваєш подих вітру, який огортає твоє тіло приємною прохолодою, яка заставляє тебе намалювати собі в думках той крок, який ти зробиш перед прірвою...

    ВідповістиВидалити
  2. А по-моєму депресія тоді, коли сидиш в ямі.
    На вершині гори інші думки!

    ВідповістиВидалити
  3. ну то приклад....тобто "коли ти на межі" тоді відсторонюєшся і маєш можливість подивитись на все новими очима..

    ВідповістиВидалити
  4. Згоден, депресія тільки тоді, коли сидиш в ямі. А коли на горі, дійсно на горі - думок немає, є відчуття.

    ВідповістиВидалити
  5. Якщо говорити про емоційний, чуттєвий, психологічний стан людини під час депресії то так - переживаєш відчуття що дійсно схожі на ті коли сидиш в ямі а не на горі… "коли ти на краю, коли по переду прірва і ти вже не дивишся по сторонам, а бачиш тільки прірву, безвихідь".
    Та основному записі я говорив не про цей аспект депресії, а про зовнішню її сторону, що характеризується обставинами що склались... "перебування на горі, над прірвою" - то такі умови, які дають можливість подивитись на своє життя новими очима.. депресія - період високої концентрації потреби правильного вибору.. побачити потрібну дорогу найлегше з гори…
    Депресія, то на мій погляд стан який виникає в результаті якихось змін, подій в житті, які ми не хочемо сприймати як таке, що повинно статись чи що є, а найглибша депресія - то стан найбільшого супротиву життю такому як воно є.
    Але думаю, саме в такі моменти можна побачити той шлях, той напрямок життя куди воно повинно йти, а не куди ми собі надумали не розуміючи наслідків і не знаючи своїх потреб.

    ВідповістиВидалити
  6. Автор видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  7. цікавий прийом :)
    але головне що помагало.

    ВідповістиВидалити
  8. Если хуже быть не может, значит можно смело надеяться на лучшее

    ВідповістиВидалити