суботу, 22 березня 2008 р.

правила

Вони грають за своїми правилами, а я за своїми. Їхні правила не підходять мені, а мої їм. Я не можу грати за їх правилами, і не можу вимагати від них, грати за моїми. Я можу підігрувати їм не відступаючи від своїх правил. Я не повинен, не маю права, сприймати їх гру за гру за моїми правилами, і забувати правила за якими повинен грати сам.

4 коментарі:

  1. А навіщо придумувати собі якісь правила?

    ВідповістиВидалити
  2. їх не потрібно придумувати, вони є... просто, як на мене, потрібно вибрати ті які мені підходять... якщо жити в горах в печері то може й так, але в житті серед людей, в суспільстві, мабуть не вийде бути повністю відстороненим...якісь елементарні правила співжиття повинні бути... те саме, коли приходиш в магазин, бачиш чергу і починаєш тупо валити вперед розкидаючи бабульок - ну так же ж не піде :)

    ВідповістиВидалити
  3. Якщо ти дійсно живеш в суспільстві, то навряд чи захочеш їх розкидати!
    А правила (чи стереотипи, чи ще щось...), якими зсередини себе стримуєш то інше.

    ВідповістиВидалити
  4. от я й говорю про правила співжиття... і вони повинні не категорично стримувати мене з середини у всьому чого бажає душа і тіло, а давати можливість реалізуватись... дійсно, коли ти свідомо живеш, тобі не потрібні правила, але далеко не завжди людина усвідомлює причину і наслідки своїх дій, для таких випадків і потрібні певні правила, а от якими саме правилами керуватись, то вже я хочу вирішити для себе сам (по можливості)...

    ВідповістиВидалити