неділю, 22 березня 2009 р.

"Весняна купель"

Зібралися вчора з Олежиком на ніч в гори...
Приїхали в Дору уже темніло. Мали замовлення від "Мильного магната" назбирати різних травичок... та не все вийшло як гадалось, за останні декілька днів нападало такого снігу що уже за селом був по під коліна.
Поїдання заварних з чаєм під лісом над селом, потім вогонь, яєчня, зоряне небо, глінтвейн, пісня про Довбуша, дримби і, як не дивно серед таких снігів, тепла ніч.
Весняна прогулянка, збирання крокусів і лазіння по скелям замінилися пробиванням по сніговим заметам, розпорпуванням метрового снігу під вогонь і палатку, вигадали «Snow krazy solo» (лазіння болдерів і зривання в снігові кучугури).. і ще одна ярка подія – купання у снігу :).
Давненько уже купаюся у холодній воді, а от в снігу повалятися голяком ще не доводилось, от цього разу була чи не найкраща нагода…
Сніг свіжий і за рахунок цього м’який та пухнастий як бабина пирина…

Розганяюсь і у прямому розумінні ниряю в сніг. Окунаюся у нього як у морську спінену хвилю.
З десяток секунд борсаюсь а потім коли сніг уже починає танути на тілі то відчуваю холод, з кожною миттю все більше і більше… далі з криком ( не так від холоду, як від переповнення, радості) вилітаю на сонце!
Хтось скаже, що це дурість, хтось скаже що це дикість, хтось скаже, що це не нормальність, оригінальність, екстремальність чи ще щось там….. а я Вам скажу, що ТО РАДІСТЬ !
Радість тіла і душі, свято снігу і сонця!

Інколи так добре згадати, що щастя тут, у найменших дрібницях… і для цього зовсім не обов’язково скакати голяком у сніг :)
Радості Вам усім!

10 коментарів:

  1. ВІД ПРОЧИТАНИХ РЯДКІВ-ЗАРАЗИЛАСЯ ТИМ ЩАСЯМ -ВІД ЯКОЇ ПОСМІШНКА РОСТЯГНУЛАСЯ НА ОБЛИЧЧІ)))

    ВідповістиВидалити
  2. Автор видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  3. Шалено прекрасно! Мабуть у голові після таких процедур - світло і ясно. Думки погані зникають :))))))))

    ВідповістиВидалити
  4. Правду кажучи, думки на той час взагалі зникають :))) Суцільне, справжнє проживання того що відбувається.

    ВідповістиВидалити
  5. А по моєму обовязково скакати голяком у сніг, інкаше ніяк не вилізеш із цієї колії буденності і не зупиниш думок, які не дають тобі побачити настільки життя прекрасне.

    ВідповістиВидалити
  6. )))) то є просто супер!!!!!!!!! Шалені оплески переходять в бурні овації! Хай живе щастя!!! Посміхаюсь на всі тридцять два)

    ВідповістиВидалити
  7. І статура в тебе гарна! Зі спортом видно товаришуєш))

    ВідповістиВидалити