суботу, 28 березня 2009 р.

Весна :)


Вийшов з ранку у двір, і тепер уже впевнено відчув весну. З одного боку, то і в зимі ще не набувся. Але з такими висловами, потрібно бути обережним, бо коли оточуючі чують, що хочу зими... бували такі що навіть кидались із сварками.. ніби допрошуся :).. бо більшості уже дуже сильно і дуже давно хочеться справжньої весни, літа, тепла, сонця, квітучих полів, зелених лісів.
... а я зібрався на лижі :)))
та в будь-якому випадку, поїздка в гори то позитивно, не буде лижні, то обов'язково буде купу інших речей, які сповна замінять її. Чесно скажу, за грубо кажучи 10 років походів у гори, за любої погоди, ще жодного разу не мав відчуття, що даремно туди пішов.
От і зараз, зібрав речі і за двері, хоча важко сказати, що то похід, скоріше прогулянка з друзями... ну що хоч, лиш би не сидіти вдома... ееех! :)

4 коментарі:

  1. Пише ревний прихильник весни!
    Я вже набулася в зимі, хочу сонця, тепла, квіточок...
    Не хочу на лижі (хоча вже десятиліття на них не каталася).
    Може це однобічно, але останнім часом не дуже люблю зиму. Тоді щось сумно на душі..

    А яка весна в горах, можу тільки уявляти...

    ВідповістиВидалити
  2. "10 років походів у гори" - тішусь і трошки заздрю, я ось тільки нещодавно відчула що то таке, але буду тепер нагалужувати! І кожна пора року має свою неповторність і чарівність, от наприклад, нещодавно дивилась світлини зимових Карпат, така краса неймовірна, що думається най би й не було тої весни, і навпаки світлини весняні, з першими квітами, таючими снігами, а літні з грибами, ягодами, квітами, то справжнє диво, а як що до осіннього різнобарв"я. Добре що маємо аж чотири таких чудових пори року)))

    ВідповістиВидалити
  3. Згідний, що добре! Нам дійсно повезло що маємо 4 пори року, не так як наприклад жителі екваторіальних країн.

    ВідповістиВидалити